Csíra ABC könyv

Original price was: 3,200 Ft.Current price is: 2,900 Ft.

Megtudhatjuk, hogyan kell búzafüvet nevelni és abból milyen módszerekkel készíthetünk búzafűlét.

Ezenkívül olvashatunk korunk alternatív táplálkozási irányzatainak előnyeiről és hátrányairól. Izgalmas érdekességeket tudhatunk meg a vitaminok, ásványi anyagok és enzimek világáról.

Kategória: Címke:

A könyv egy átfogó mű, amely a manapság egyre népszerűbb és egyre többek figyelmét felkeltő csírákról és a csíráztatás módszereiről szól.

Az igényes tartalomhoz igényes megjelenés társul, ami a sok színes fotónak köszönhető. Ez a könyv saját területén egyedülálló, hiszen egy űrt tölt be. Mintegy 40-féle mag csírájának (gabonafélék, olajosmagvak, zöldségek, hüvelyesek, fű- és fűszerfélék) értékes tulajdonságairól, felhasználási módjáról, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól nyerhetünk információkat. Külön fejezetben olvashatunk a csírák, daganatos- és egyéb betegségek elleni küzdelemben betöltött szerepéről. Ötleteket és segítséget kapunk a csíráztatás otthoni módszeréhez.

Megtudhatjuk, hogyan kell búzafüvet nevelni és abból milyen módszerekkel készíthetünk búzafűlét. Ezenkívül olvashatunk korunk alternatív táplálkozási irányzatainak előnyeiről és hátrányairól. Izgalmas érdekességeket tudhatunk meg a vitaminok, ásványi anyagok és enzimek világáról. Rövid gondolatok erejéig, a génmódosítás folyamatáról és gyakorlati alkalmazásának veszélyeiről, valamint a bioélelmiszerek értékes belső tulajdonságairól.

A könyv laikusok számára is érthető nyelven íródott. A szerző, Bükkerdő Gergely, aki 20 éves csíráztatási és egyéb gyakorlati tapasztalatait, valamint e téren végzett nemzetközi szakirodalmi kutatómunkáját foglalta össze és írta le. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csíra ABC könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük