Da Vinci Inspiration Kft.

A csíráztatásról

About our services

Érdekli Önt a csíráztatás? Kíváncsi a csírák jótékony tulajdonságaira?

Bükkerdő Gergely beszél az otthoni csíráztatásról és a csírák betegségekkel szembeni hatásairól.
Hogyan kell csíráztatni? Milyen csírák ehetők? Készen vegyem a csírát, vagy csíráztassak? Hogy lehet otthon csíráztatni? Hol vásároljak magot és csíratálat?

Miért jobb a műanyag csíráztató tál? A csíra rendszeres fogyasztása milyen folyamatokat indít el a szervezetemben? Milyen ízük van a különböző csíráknak? Hol találok csíra recepteket? Hogyan szoktassam rá a gyerekeimet is?…

Ha már többször hallott, olvasott a csírákról és a csíráztatásról, de még mindig fölmerülnek Önben ezekhez hasonló kérdések és nem talált eddig egy olyan weblapot, könyvet, vagy személyt, aki ezekre választ adhatott volna teljes részletességgel, akkor Önnek bátran ajánljuk a lent látható könyvet.

Ez a könyv VÁLASZOKAT tartalmazhat az Ön kérdéseire is, hiszen a könyv írója, Bükkerdő Gergely a hazai csíráztatás egyik ?nagy öregje?, több mint 20 éve foglalkozik a csírákkal és a csíráztatással. Ez idő alatt sokan kértek tőle tanácsot, keresték meg kérdéseikkel, problémáikkal. Előadásokat tartott Magyarországon és külföldön is. Tapasztalatait, ötleteit írta le ebben a könyvben, amelynek címe nagyon találóan: Csíra ABC.

A könyv évről évre újra megjelenik, hiszen egyre többen kezdenek tudatosan táplálkozni és fordulnak a természetes táplálékok felé, közöttük a csírákhoz és a gabonafüvekhez. 

Quality Plants

In consequat quamid sodales hendrerit eros mi lacinia

Plant Renovation

In consequat quamid sodales hendrerit eros mi lacinia

Seed Supply

In consequat quamid sodales hendrerit eros mi lacinia

Custom Design

In consequat quamid sodales hendrerit eros mi lacinia

Megválaszolva…

Gyakori kérdések a csíráztatásról

Összegyűjtöttük azokat a leggyakoribb kérdéseket, amelyeket ügyfeleink gyakran tesznek fel nekünk a csíráztatással, a CsíraABC könyvvel és a csíráztató tállal kapcsolatban.

Reméljük, hogy ezek a válaszok segítenek Önnek is megérteni a csírázás folyamatát és előnyeit.

A csírák növekedési ideje nagyban függ a csírafajtától. Általában 3-7 nap között van, de vannak gyorsabban növő fajták, mint például az alfalfa, ami már 2-3 nap alatt csírázik.

Bár vannak speciális csíráztató tálcák és edények, kezdéshez elég egy egyszerű üvegedény vagy tál is. A ‘CsíraABC’ könyvben részletes útmutatót talál a különböző módszerekről.

Az otthoni csíráztatás előnyei közé tartozik a frissesség, a magas tápanyagtartalom és a kényelem. Ezen kívül gazdaságos és környezetbarát módja az egészséges táplálkozásnak.

Fontos a tiszta környezet és a rendszeres vízcserélés. Ügyeljen arra, hogy a csíráztatásra használt magvak szennyeződésmentesek legyenek, és rendszeresen ellenőrizze a csírákat.

A kész csírákat hűtőszekrényben kell tárolni, légmentesen záródó edényben. Így 5-7 napig is frissek maradhatnak.

A könyv egy átfogó mű, amely a manapság egyre népszerűbb és egyre többek figyelmét felkeltő csírákról és a csíráztatás módszereiről szól. Az igényes tartalomhoz igényes megjelenés társul, ami a sok színes fotónak köszönhető. Ez a könyv saját területén egyedülálló, hiszen egy űrt tölt be.

Beautiful nature

Quisque ornare commodo placerat class torquent

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis etquasi.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est qui dolorem.

Ügyfeleink mondták

Az ügyfél támogatása a legjobb jutalom

A CsíraABC könyv teljesen megváltoztatta a napi étkezéseimet. Részletes útmutatásait követve könnyedén kezdtem el csíráztatni, és a csíráztató tál használata egyszerűbb, mint gondoltam volna. Azóta minden reggel friss csírákkal kezdem a napot, és érzem az energiát, amit adnak!

Klára, Budapest

Mint valaki, aki most kezdett el foglalkozni az egészséges életmóddal, a CsíraABC könyv és a hozzá tartozó csíráztató tál tökéletes választás volt. A könyv világosan és érthetően magyarázza el a csíráztatás folyamatát, és a tál segítségével már az első héten remek eredményeket értem el. Nagyon elégedett vagyok!

Gábor, Szeged

Imádom ezt a csíráztató tálat, és a CsíraABC könyvet minden ismerősömnek ajánlom. Nagyon sok hasznos információt találtam benne, és a receptek fantasztikusak. A tálat is könnyű tisztítani, ami nagy plusz pont nálam!

Eszter, Pécs

Hírlevél – Értesítő

Ne maradj le a csíráztatás rejtelmeiről...